Adv. Bjørn Østberg tar betalt for å lese sin egen oppsigelse

Timeliste-lese-klagen

Oversikten over timene som adv. Bjørn Ivar Christie Østberg utførte etter at jeg hadde sagt ham opp skriftlig. Beløpene er uten moms, så regningen var  på kr. 7500,-.

Ikke bare hadde adv. Østberg fakturert meg for 300 timer og ikke gitt meg noen timeliste eller oversikt før over en uke etter hovedforhandlingen.

Men adv. Østberg sendte meg også senere en tilleggsfaktura hvor han fakturerte meg for å ha lest sin egen oppsigelse og for å ha lest dommen som falt ti dager etter at jeg hadde sagt ham opp.
I rettssalen prøvde adv. Voie Danielesen å forsvare adv. Østberg ved å si at dommen hadde falt før jeg sa opp adv. Østberg så derfor mente han at Østberg hadde grunn til å fakturere meg for å lese dommen. Men adv. Voie Danielsen må ha visst at det ikke var sant, for i et prosesskriv hadde jeg lagt ved mailen fra 21 mars hvor jeg sa opp adv. Østberg. Dommen falt først den 2. april.

 

6 kommentarer til «Adv. Bjørn Østberg tar betalt for å lese sin egen oppsigelse»

 1. Helt utrolig at det går an. Det verste er at du har måttet ta saken til retten Heidi…hvor dine viktige beviser ble avskåret….følgelig tapte du.
  Temmelig frekt at han tar seg betalt for å lese dommen og oppsigelsen fra deg…Denne fakturaen kan vel ikke være lovlig ?

  Hadde du sagt ham opp muntlig, kunne han vel neppe krevet deg for penger her….

 2. Jeg har aldri hørt om noen som kan ta seg betalt når de ikke har oppdraget lenger…Hva er grunnen til at advokater kan sno seg på denne måten og faktisk komme godt ut av det ???

 3. Det var adv. Østberg som saksøkte meg fordi jeg nektet å betale kr.458.000,- i tillegg til de kr.150.000,- han alt hadde fått på forskudd.

  Jeg nektet å betale fordi adv. Østberg under hovedforhandlingen, hvor han var min advokat, unnlot å føre et erstatningsøksmål som var en viktig del av saken min.
  Han gjorde også en rekke andre feil som jeg tapte mye på. Under rettssaken visste han ikke engang hva de viktigste vitnene skulle vitne om og spurte spørsmål som ikke var med til å belyse saken. Det hele var en svært skremmende opplevelse. (Heldigvis tok jeg opp det meste av rettssaken på diktafon, noe adv. Østberg var informert om).

  Først over en uke etter rettsaken fikk jeg for første gang se en timeliste. Da hadde adv. Østberg fakturert for over 300 timer. Mange timer som han umulig kan ha jobbet med saken.

  Jeg sa adv. Østberg opp skriftlig og han fakturerte meg så for å lese årsaken til at jeg sa ham opp, i tillegg for å lese dommen som falt ti dager etter oppsigelsen.
  Adv. Østberg engasjerte en advokat, Voie Danielsen og stevnet meg inn for retten. Det var adv. Voie Danielsen som krevde alle mine bevis avskåret, med en usann begrunnelse, rett før saken kom opp.

  Det ser dessverre ut til at dårlige advokater kan bruke retten som innkrevingsbyrå.

  1. Det er flott at du navngir disse Heidi. Både Østberg og Voie Danielsen burde vært svartelistet.

 4. He he, så advokatens advokat løy i retten – fordi det passet seg sånn, man må jo tilpasse virkeligheten bittelitt når den viser seg ikke å være føyelig nok. Det er jo DET advokater skal brukes til.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.