Én kommentar til «Innlegg i Tidens Krav»

  1. Det første jeg tenkte, mens jeg klikket på linken jeg fant på https://www.villmarken.no/rettsvesen/, var “javisst, av egenerfaring – bukken & havresekken” – og så begynner du betimelig nok med dét innledningsvis i det du der skriver.

    Men hvor mye man realistisk sett kan forvente av omkalfatring? Det er vel – for å bruke en gammel, velkjent illustrasjon – som om man setter en ny lapp av ukrympet tøy på et gammelt klesplagg, som lett vil den rive opp det gamle plagget og riften bli enda verre – eller som å ha sprudlende ny vin i en gammel skinnsekk, for da vil den allerede ekspanderte sekken revne, og vinen renne ut. Og dermed er man den lykkelige eier av eksempelvis en gammel gammelt våt skinnfille, samt en del kliss på gulvet…

    Dette må det bli mer og mer slutt på; frem for tilbakegangen. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.