Møte på Stortinget

I går var vi fem stykker i et spennende møte med Stine Renate Håheim (A) på Stortinget.
Den 20 oktober var vi i møte med Anders Werp (H) på Stortinget. Før det har vi vært i møte med Glenn Simon Nerdal(Frp).

Vi hadde en fin dialog med Håheim. Vi ga henne informasjon om problemene vi og mange med oss opplever etter å ha kjøpt bolig, med manglende rettssikkerhet særlig for kjøpersiden. Hun orienterte om arbeidet fremover på området.

Vi hadde forberedt oss godt og møttes på kafé et par timer før møtet og fordelte hvem som skulle si hva. Når en får et slikt møte er det viktig å disponere tiden godt og fokusere på hva vi vil med møtet.

Etterpå hadde gruppa fest her hjemme med god mat og drikke. Vi brukte kvelden godt til å diskutere rettsikkerhet. Og endte opp med at noen leste dikt og små parodieringer av hva vi hadde opplevd med Protectors takstmenn, advokater og dommere. Stemningen var høy ut i de sene nattetimer og man glemte rent at det var mandag 😉

2 kommentarer til «Møte på Stortinget»

  1. Hei dere som har opplevd at de må betale for arbeid som advokaten ikke har gjort. Advokatforeningen har ført alle bak lyset. Alle tror at advokatforeninen er å store på. Dette er feil. Vi må derfor gjøre samfunet kjent med problemet. En demonstrasjon for støtten til ADVOKATLOV MÅ TIL. Google “Bukken bør ikke passe havresekken.”

    Kom og bli en av oss.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.