Rettssaken fortsetter i morgen fredag 21.august

Rettsdagen fortsetter i morgen fredag 21.august også. Vi begynner kl.9 i
Oslo tinghus sal 275. Da blir det prosedyre.
Det har vært en utrolig støtte at så mange har sittet på tilhørerbenken og fulgt forhandlingene.Saken har tatt mye lenger tid fordi dommeren nektet meg å fremlegge de fleste av mine bevis, som lå i saken, en virkedag før hovedforhandlingene. Det var min motpart adv.Ø sin advokat som krevde avskjæring av mine bevis 7.august og retten godtok det uten videre. Jeg trodde ikke det var mulig. Ikke bare bevisene klarte min motpart å få retten til å avskjære, men også noen av mine vitner.
De fikk bevisene mine avskåret så sent at det var for sent å anke.
Dette snudde helt opp ned på alt jeg hadde forberedt og har gjort saken betydelig mer krevende som selvprosederende mot to advokater

2 kommentarer til «Rettssaken fortsetter i morgen fredag 21.august»

  1. Jeg synes det lukter i overkant muggent å kreve at bevis skal utelukkes. Hvorfor? Jo, fordi den som har rent mel i posen vil prinsippielt alltid være interessert i at mest mulig fakta kommer på bordet, slik at vesentlige detaljer kan observeres og vurderes i sitt rette lys.

    1. Nettopp, JC, dette er et åpenlyst og fullstendig banalt spill. Advokatene har tenkt å lurer både dommeren og Heidi ved å hevde overfor retten at bevisene og et spesielt vitne er overflødige og vil medføre “unødvendig vidløftiggjøring” av saken. Det er fornærmende og provoserende å bli undervurdert på denne måten, både for saksøkte selv og for alle oss som følger med på den ene eller andre måten. Jeg tror Heidi er veldig lei av å bli lurt, og hun har kontakt med ekspertise som kan veilede henne fra å gå i feller motparten setter opp. At rettsvesenet vårt kan tillate slikt skittent spill som dette er en stor skam!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.