Én kommentar til «Det er ikke rettssak i dag onsdag 19 august. Den fortsetter i morgen kl.9, men kan bli omberammet.»

  1. Vi er mange som ønsker deg lykke til, THD! Det er imponerende å høre deg svare. Da det fra rettens siden ble uttrykt bekymring over at tiden gikk og saken kunne bli unødvendig dyr, repliserte du raskt at det var fordi du ikke fikk legge frem bevisene som planlagt, men måtte gjør om alt, og med dine handicap (som selvsagt motparten vet å utnytte). Beskjed om å fjerne bevis fikk du dagen før hovedforhandling. Planlagt, tro? Det er i dag almen kunnskap at man ikke er dum selv om man hadde vanskeligheter på skolen pga en diagnose man fikk alt for sent, med tilhørende medisinering og hjelp.
    Videre sa du som sant er, at motparten jo vitterlig kunne klart seg uten det sterkt fordyrende elementet ekstra advokat, han er jo advokat selv! Mens du, som ikke er jurist og har helt andre interesser i livet, må klare deg alene. Det svaret kommer jeg aldri til å glemme. Motparten når deg til knærne, THD, og det hadde ikke hjulpet om de delte seg ved knoppskyting.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.