Adv. Bjørn Ivar C. Østberg har stevnet meg for retten

Det er ikke rettssak i dag onsdag 19. august.
Rettssaken fortsetter i morgen torsdag kl.9.
Jeg vil skrive mer på bloggen i løpet av dagen.

Jeg har vært ute i mange vinternetter før, men å sitte ved siden av adv. Østberg som ikke førte saken min, er noe av det mest skremmende jeg har opplevd. Det medførte at jeg dessverre måtte legge ned mitt livsverk, se https://www.villmarken.no.

Adv. Bjørn Ivar Christie Østberg fikk kr.150.000,- a-konto før rettssaken. Over en uke etter rettsaken fikk jeg for første gang se en timeliste hvor han hadde ført 304 timer for arbeidet. Og jeg fikk en faktura på kr.598.501,-. Jeg hadde krav på fri rettshjelp på en del av saken, men det viste seg at adv. Østberg hadde unnlatt å søke om dette.

Jeg klaget, og da sendte han regning for å lese klagen.

Adv. Østberg har stevnet meg for retten for å få de resterende kr.456.001,- pluss morarenter.

Selv om han er advokat har han engasjert en annen advokat, adv. Kristian Voie Danielsen, til å føre saken for seg. Jeg har ikke mer penger til advokat og må føre saken alene.

Jeg håper flest mulig har mulighet til å komme og høre på rettssaken.
Ta gjerne med blokk og blyant for i Norge blir det ikke ført referater.

Domstol: Oslo tingrett
Adresse: C.J.Hambros plass 4
Rettsmøtetype: Hovedforhandling
Saksnr: 14-103486TVI-OTIR/07
Sakstype: Alminnelig tvistesak
Saken gjelder: Betaling av faktura for advokatbistand
Parter: Advokatfirmaet Østberg AS – Turid Heidi Dammann
Advokater: Kristian Voie Danielsen –
Rettens formann: Jahr, Kristian
Start- sluttdato: 17.08.2015 – 20.08.2015

Dato Tid Sal
17.08.2015 09:00 – 16:00 sal 275
18.08.2015 09:00 – 16:00 sal 275
19.08.2015 09:00 – 16:00 sal 275
20.08.2015 09:00 – 16:00 sal 275

3 kommentarer til «Adv. Bjørn Ivar C. Østberg har stevnet meg for retten»

  1. «En advokat med dokumentmappe kan stjele mer enn hundre karer med skytere.» – Mario Puzo, «Gudfaren».

  2. Hei, gått gjennom bloggen – jeg våger meg ikke til å uttale meg om opprinnelig sak, men har du vurdert rettshjelp gjennom innboforsikringen? Mind you- koster litt. Vanligvis 4000 egenandel + 20 % av overskytende. Men kan være billigere enn å prosedere selv i det lange løp. Jeg ønsker ikke å bære tanker til bålet, men kan være en mulighet. Spør også deg selv, iom at han har fakturert for 304 timer (to måneders normal arbeidstid): hva er mulig å forvente? (Dette går på resultat v innsatsforpliktelse)Er det mulig å forvente at en advokat gitt egen reklame om virksomheten sin, har forberedt seg på den måten saken krever, og faktisk har kunnskaper til å skille viktig fra uviktig informasjon? når ble saken forelagt for advokaten, og når gikk den for retten? Hvor mange andre saker hadde han, et enmannsfirma, i denne perioden? Spør om han kan legge frem dokumentasjon for disse. Hva ligger i de enkelte faktureringene, som ‘ gjennomgått email, 0,5 time’? Kan han fremlegge eksempel på en slik Mail, og hva gjennomgangen består i? Har det formodningen for seg at advokaten virkelig har jobbet med saken like mye som han hevder? Og- hva er vanlig måte å dokumentere slike krav på? Er timeantallet sannsynlig sett opp mot at han tilsynelatende (lydopptak) stiller lite forberedt opp i retten? Når det gjelder kravet hans går det på det rent avtalerettslige – hva du som kjøper av advokattjenester med rimelighet kan forvente. Hva gjelder den opprinnelige saken må evt tas for seg. Jeg ville hørt hva forsikringen din dekker i dette spørsmålet. Lykke til – god bless.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.