Mus mot Goliat – Ny bok om en varslers kamp

I dag lanserer forlaget Justismord Forlag boken til Gro Ødegård: En varslers kamp – Musas kamp mot Goliat.

Ødegårds advokat oversatt fristen til å reise søksmål, slik at saken ble avvist i arbeidsretten og Ødegård ble dømt til å betale saksomkostninger uten å få prøvet saken. Ødegård var nå henvist til å kreve erstatning fra advokaten ved hans forsikringsselskap AIG.

I Ødegårds bok kan man lese om hvordan en person som har fått sin sak ødelagt av egen advokat, må kjempe mot advokatens forsikringsselskap. Du kan lese mer om boken og dens tema på justismord forlag. Du tror det ikke før du får det dokumentert slik Ødegård har gjort i denne boken.

Boken kan bestilles fra forlagets nettside “justismord-forlag.no”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.