Høyesterett avviste anken til advokatene

Jeg har fått kjennelsen fra Høyesterett om at de har avvist anken til advokaten til advokaten. Dommen fra lagmannsretten om at salæreret til adv. Bjørn I. C. Øsgtberg var uberettiget, er nå rettskraftig.

Lagmannsretten behandlet bare en liten del av mine innsigelser mot adv. Østbergs salær. Retten stoppet etter å ha konstatert at jeg hadde lidd tap som oversteg hele adv. Østbergs salær. Hans salær var samlet på vel 600.000 kroner, men retten konstaterte at det var grunnlag for reduskjon på i hvertfall 672.000,-.

Jeg fikk kjennelsen i posten den 28 mai. Folk som hadde fulgt saken fra sidelinjen ringte og sendte meldinger for å gratulerte meg med seieren.

Jeg ble selvsagt glad og lettet og begynte på et blogginnlegg for å fortelle alle mine følgere at advokatenes anke til Høyesterett var avvist.

Jeg skulle skrive et glad og fornøyd innlegg, men hver gang jeg satte meg til å skrive, kom sorgen.

Realiteten er jo at saken som adv. Østberg skulle hjelpe meg med er ødelagt, mitt livsverk og min arbeidsplass Villmarksleiren er borte, men jeg får beholde huset mitt som adv. Østberg hadde tatt pant i.

11 kommentarer til «Høyesterett avviste anken til advokatene»

 1. Gratulerer Heidi! Men utrolig trist at leiren er borte… Er det mulig å få den tilbake ved å søke erstatning?? D

 2. Gratulerer Turid Heidi Dammann. Gratulerer Norge. Advokater som svikter sine klienter kan nå tenke seg om før de gjør det.
  Hvorfor kan ikke Disiplinærnemnden lære av dette. En advokat som ikke har utført sitt oppdrag skal ikke ha mer en 0 kroner. Disse advokatene er mange av dem og de er medlemmer av Advokatforeningen. Legg Disiplinærutvalget og nemnden ned. Ikke gi dere. We shall overcome some day.

 3. Gratulerer så mye med seieren Heidi! Fantastisk innsats gav resultater <3 Jeg ønsker deg alt godt på veien videre! Du er sterk som en bjørn!

 4. Jeg skjønner følelsen, Heidi. -En enorm lettelse over at marerittet omsider er over, samtidig som det er vanskelig å juble for at du maktet å få overbevist dommerne om at ingen lenger var tjent med å ikke støtte advokat-teamet som har jaktet på dine aller siste verdier. Det burde vært en selvfølge, og du skulle aldri ha mistet livsprosjektet; Villmarksleiren.

  Det er virkelig imponerende hva du har fått til, med god hjelp av dine dyktige og frivillige hjelpere, med selvfølgelig Enrique Perez-Terron i en særstilling. (Det regner jeg du kommer tilbake til, fikk bare lyst til å nevne ham også nå.)

  Med dette in mente, stiller jeg meg i køen av gratulanter og ønsker deg alt godt fremover!

  Beste hilsen Elin

 5. A shame, you lost that piece of heaven. But i am glad that they finally heard you and that you can keep your home at least!
  Sometimes you have to cut your losses and move on, but you fought as a bear till the end. I have so much respect for you little lady and i hope i can see you soon, around a good fire with a stiv drink. and it is true ‘you are not afraid of bears’ but for sure you fight like one.

 6. Gratulerer Heidi! lettelse. Innmari vondt å miste arbeidsplass og inntekter – vet hvordan det oppleves. har ikke engang selveiet hus/hjem. alt av tidligere eiendeler og egenetablert arbeidssted tapt på grunn av sykdom påført meg av en av dine tidligere naboer på Gråkammen. Ikke bare advokater som svikter, også andre; les: “til skrekk og advarsel; “rettferdighetshjelpen” elin gregusson – usladdet”.

 7. Du kjempet og vant mot manglende etiske verdier fra en advokat.

  I tillegg var det totalt manglende innsikt i hans egen adferd, og han har kun seg selv å takke for den situasjonen han har stilt seg selv i, og deg.

  Må gratulere, selv om tomhetsfølelsen og tapet av leiren er forståelig. Nå er det imidlertid satt et punktum. Kanskje vurdere et nytt konsept?

  Uansett, lykke til videre.

 8. Høyesterett kjennelsen i ssaken er ny opplysninger. Disiplinærnemnden frifant advokat Østberg. De nye opplysninger gir grunnlag for deg Turid å begjær at Disiplinærnemden behandle saken på nytt. Hvis de nekte å gjøre det kan nektelsen klages inn for Stortingets sivilombudsmannen. Hvorfor ikke gjøre det og krev at advokat Østberg fratas retten til å kalle seg advokat.

  Klage fristen til Sivilombudsmannen er et år derfor må be begære gjennopningen slik at saken ikke rammes av klagefristen.

 9. aloha
  de fleste tror du har “vunnet”
  dog i et livsfiendtlig samfunnssystem som korporasjonen/sekten NORGE as, finnes det aldri vinnere
  alle er tapere
  og alt liv/levende lider
  røde ørn har talt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.