Å mistet et fedreland

Jeg ble pålagt å bruke advokat selv om jeg kunnet gjort en bedre jobb som selvprossederende hvis jeg hadde fått ro til å forberede saken selv, enn en advokat som ikke hadde mulighet til å rekke å sette seg inn i den korte tiden som gjenstod. Og jeg kunne gjøre en betydelig bedre jobb enn advokat Østberg som hadde saksøkt meg, gjorde for meg i 2013.

Det var fire dager før julaften da jeg ble pålagt å engasjere advokat. Det var en forferdelig situasjon. Jeg hadde ikke pengene som trengtes. Adv. Østberg som hadde saksøkt meg hadde tatt pant i huset mitt så jeg fikk ikke lån. Klarte jeg ikke å skaffe en advokat innen fristen retten hadde satt ville jeg få fraværsdom.

Norsk rettssystem tar ikke hensyn. Klarer du ikke å innfri deres krav er det no mercy. Jeg hadde i en årrekke belastet gode venner for å klare både å redde hjemmet mitt og Villmarksleiren. Jeg hadde klart den krevende oppgaven det var å prosedere 4 dager i lagmannsretten mot Protector forsikring.
Jeg vet nok til å avsløre når dommer og advokater ikke følger lovverket. Men hva hjelper det. De har så mye makt. De har all makt.

Adv. Østberg skulle hjelpe meg å redde Villmarksleiren, men ga i stedet nådestøtet til at jeg måtte legge ned Villmarksleiren i 2014. Ikke bare mishandlet han saken min, men han stevnet meg for å få betalt for 231 timer a kr.2.000,- i tillegg til betalingen for 75 timer som han hadde fått på forskudd.
Adv. Østberg engasjerte en annen advokat til å føre saken for seg. Jeg var selvprossederende i tingretten. Det klarte jeg fint. Inntil de nektet meg å føre alle bevisene mine en virkedag før rettssaken og etter at rettssaken hadde begynt.

Selv om det de gjorde var brudd på Grunnloven §95 og også EMK artikkel 6 så hjalp det ikke alt hva jeg prøvde for å få lov til å føre mine avgjørende bevis. Det var en skremmende og uvirkelig opplevelse. Det var som jeg mistet mitt fedreland.

Og nå krevde de altså at jeg skulle engasjere advokat selv om det vel var adv. Østberg som burde vært pålagt å få en annen prosessfullmektig, ettersom hans advokat både før tingrettsbehandlingen og inntil nå har brukt en rekke simple triks for å villede retten.

Dette vil jeg komme nærmere inn på etter hvert.

Én kommentar til «Å mistet et fedreland»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.