Nå er jeg klokere, men tristere

Det snør det snør.

For 8 år siden på denne tiden laget jeg en igloo. Det var et prøveprosjekt for Villmarksleiren. En idé jeg hadde, som jeg ønsket å innføre til vinteraktiviteter for kunder som ønsket å overnatte vinterstid. Igloer krever helt spesielle snøforhold, hvor en skjærer ut snøklosser til å bygge igloveggene med. Men nå hadde jeg fått høre om en type bokser, hvor en kunne presse de fleste typer snø nedi, og selv lage klossene. På snørike vintre ville gruppene kunne samarbeide om lage hver sin igloo, som de så kunne tilbringe tid og overnatte i.

Så lite jeg dessverre visste om hva de neste årene skulle bringe. Hadde jeg visst det, ville jeg ikke ha kjempet for å redde Villmarksleiren. Jeg ville gitt fra meg livsverket mitt der og da. Men jeg viste ikke at en ikke kunne stole på advokater og domstoler. Jeg hadde tillit til at vi hadde et rettssystem som fungerte for alle. Jeg trodde at advokater var opptatt av å fremme rett og hindre urett. Jeg trodde at dommerne fulgte lovverket.

Etter sjokkerende og skremmende opplevelser er jeg klokere, men tristere.

Deilig igloo-seng

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.