Salæroppgaven til advokaten til advokaten

For et år siden fikk jeg det ene sjokket etter det andre etter rettssaken i Borgarting lagmannsrett.

Salæroppgaven til advokaten til advokaten- den var på kr. 689.077,50 inkl. moms.

Det var ikke til å tro. Hele søksmålet handlet om et urimelig pengekrav på salær fra advokat 1 på kr. 458.150,- inkl. moms.

For saken i lagmannsretten var salæroppgaven til advokaten til advokaten på kr. 311.662,- pluss 25% moms= kr. 389.577,50.

For saken i Oslo tingrett 2015 var salæroppgaven til advokaten til advokaten på kr. 239.600,- pluss 25% moms= kr. 299.500,-.

Totalt krever advokat 2 i salær kr. 689.077,50 inklusive moms.

På hvilke områder i samfunnet kan en yrkesgruppe utøve en grådighet som dette?

Advokaten til advokaten har også underveis i saken unnet seg en prisstigning fra kr. 2.050,- til kr. 2.600,-  pr. time pluss moms.
Og hvorfor skulle jeg betale hans lunsj til kr. 350,- x 4, hvis jeg tapte saken? Etter loven skal en advokat kun ta betalt for nødvendige utgifter.

Vær ytterst forsiktig før du engasjerer advokat. Hvis advokaten lurer deg, stiller du mye dårligere i saken din, enn før du engasjerte advokaten.

8 kommentarer til «Salæroppgaven til advokaten til advokaten»

 1. Momsfritaket er for klienten til advokaten som du ikke har gjort opp regningen din hos. HAN har fradragsrett for mva.

  Du må sette deg litt mer inn i fakta før du slarver rundt med dette tullet.

  1. Anonym er du og det forstår jeg godt at du er. Du er vel ikke tøff nok til å stå frem med din identitet. Kanskje burde du sette deg inn i denne saken før du kommenterer. Denne saken er behandlet i retten og jeg tror Heidi vet hva hun snakker om. kanskje burde du, lese dommen før du kommer med ytterligere kommentarer.

 2. Advokatforeningen skulle stramme inn og besørge lik praksis for advokaters føring av timelister. Inntil vi får på plass forbrukerinfo om hver enkelt advokat sin gjøren og laden allá legelisten .no skulle advokatenes timelister selvsagt være spesifiserte både med tidspunkt, tidsbruk og dato – og hvilke oppgave advokaten har utført. Det er langt fra tilfelle. Blant fire advokater og tre forskjellige timelister er den ene kryptisk og uleselig mht hva advokaten har brukt tiden på. Heldigvis har jeg hemmelig lydopptak av hver eneste samtale med advokaten der det fremkommer flere avvik fra hva det advokaten hevder overfor meg. jada, advokaten truet meg med div.
  https://livserinehelgesen.wordpress.com/2015/03/26/fire-advokater-tre-forskjellige-timelister/

 3. Advokater er en yrkesgruppe som så langt har kunnet “gjøre hva de vil” uten kontroll fra noen. Advokatforeningens klageorgan er “bukken som passer havresekken”. Vi er mange som har erfart advokater som skriver timer “med gaffel” og ødelegger sakene våre. Siste jeg har sett nå er en advokat som krever 80 000 for 4 prosesskrift. At domstolen godtar dette forteller mye om den ukulturen som rår på dette området. Dette er helt ute av kontroll og gjør det umulig for vanlige folk å benytte advokat. Erfaringsmessig kan klienten gjøre jobben langt bedre selv. Dette er en profesjon det må settes søkelys på, så det du gjør med dette, er supert Heidi.

 4. For å sammenligne kalkuleringen hans underveis.
  Sett at du er på nærbutikken og ser at de annonserer for en vare, og sett du du velger å legge noen av disse varene i handlevognen. Når du kommer til kassen ser du at kassadamen slår inn en langt høyrer pris. Hun forklarer at kjøpet ditt var bindende idet du la varene i vognen, og at det har skjedd en sterk prisøkning fra du la dem i vognen til varene ble slått inn. Om du nekter å betale, blir det inkasso. Hvem ville finne seg i noe slikt åndssvakt? Muligvis en advokat, for adv Østberg anbefaler tydeligvis metoden i praksis, i og med hans prisøkning underveis.

  For å fortsette illustrasjonen. Du må naturligvis i tillegg belage deg på å spandere svindyr lunch på butikkpersonalet. Kassadamen har jo jobbet hardt, vet du… ( Dvs. det hevder hun, men kan ikke påvise det.)

  I overført betydning. Når advokat Østberg dessuten krever bespisning for fire høres det logisk ut om han ville involvere fler, for med tanke på hvor mye inkompetent surr og fjas han har påført denne saken må man jo lure på om kun én grisk og hemningsløs person virkelig kan bidra med så mye inkompetent surr og fjas….

  Grådighetskulturen og inkompetansen er parodisk hemningsløs!

  Gratis tips: Om filmbransjen lager spillefilm eller dokumentar om hele opplegget du har vært med på sammen med Adv Østberg, blir det fort en (om mulig enda mer) tragikomisk sak for dommer og advokatbransjen, samt svært innbringende for deg. Og litt av en opplevelse for de som sitter benket med popcorn.

 5. Dersom dere ikke er fornøyd med advokaters tjenester, er det ingen som stopper dere fra å la være å bruke de. Er vel grenser for hvor god jobb det er mulig å gjøre, når kravet er grunnløst og baserer seg på tullete anførsler om smitte av seksuelt overførbare kjønnssykdommer mm.

  Har dere noen gang stilt dere spørsmålstegn til hvorfor dette skjer med dere gjentatte ganger, men ikke andre normale oppegående folk? En liten tankevekker!

 6. Hei dere,
  Dere er ikke alene, jeg ble lurt av advokat mafiaen her i landet. Advokaten sendte en ufullsetendig kostnadsoppgave som kunne folkrare med logført time for oppgaven og retten som består av en del advokater aksepterete en ufullstendig kostnadsoppgave og skriver i dommen basert på en helhetlig “vurdering” når en kan sperosisere kostnadsoppgaven detaljert hvorfor bruker retten ” helhetlig vurdering”?? En kostnadsoppgave altid skal innholder spesifisert og logført time med dato og i min tilfelle ikke eksisteres den type kostnadsoppgave blir misbrukt av advokatene???,Er det en hull i lovverket slik at loven tillater advokatene å bruke med ” Gaffel” jeg er en offer som gir meg ikke før motparten viser detaljert og logført kostnadsoppgave med tid og dato for hve eneste post i kostnadsoppgaven, den som skal bevisgjøre utførte arbeid.Advokater sitter med lover og regler og misbruker kostnadsoppgever. Når er tiden inne for å stoppe mafiavirksomhet i rettsvesenet i norge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.