Saken er omberammet til 16., 17., og 18. januar

Adressen er: Borgarting lagmannsrett, Keysersgate 13 (inngang Munchsgate), Sal K43.

Saken var berammet til 11., 12., 16. og 17. januar, men etter at jeg fikk pålegg om å anta en prosessfullmektig ble det nødvendig å gi noe utsettelse for at min prosessfullmektig skulle ha en mulighet til å sette seg forsvarlig inn i saken.

Jeg fikk da beskjed av min advokat i går at saken ville bli utsatt, og at jeg ville få et brev i posten. Noe slikt brev har jeg ennå ikke fått, og sakslisten på websiden “Når går rettssaken” på domstol.no, er ikke oppdatert. Men ved å grave litt mer i e-postene, fant jeg at advokaten hadde videresendt en e-post fra sakens dommer, hvor det stod. Det er da med sommerfugler i magen at jeg bekjentgjør at saken er utsatt. Jeg kan heller ikke vite sikkert hvilken sal den vil gå i, men det er nesten helt sikkert den samme sal som før, siden de nye dagene overlapper med de gamle. I så fall er det sal K43.

Én kommentar til «Saken er omberammet til 16., 17., og 18. januar»

  1. Masse lykke til Heidi ☺ Har virkelig troen på at dette klarer du Skulle gjerne vært tilstede, men får det ikke til dessverre. Håper så mange som mulig følger saken til Heidi da dem er viktig i forhold til alle advokatklienter. Hva skal vi kunne forvente når vi engasjerer advokat? Skal vi betale når advokaten ødelegger saken osv osv. Prinsipiell viktig sak som bør engasjere mange. Masse lykke til.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.