Utsatt for pengeutpressing av Borgarting lagmannsrett.

Jeg ble saksøkt av en advokat – som ble representert av en advokat – mot meg som er selvprosederende – fordi jeg ikke har penger til advokat.

Advokatene krevde kr. 458.000,- av meg, noe jeg protesterte på. Deretter ble jeg pålagt av retten å skaffe meg advokat. Hvis ikke – ville jeg tape saken.

Til overmål fikk jeg avslag på fri rettshjelp.

Jeg var så dårlig til å gjøre rede for meg, at jeg ble pålagt å kjøpe advokattjenester. Først får jeg et sjokkerende pengekrav og så får jeg altså ikke lov til å forsvare meg selv.

Tre år tidligere hadde jeg gjort Knock-out som selvprosederende i samme domstol. Jeg vant som selvprosederende i lagmannsretten, over tingrettens dom hvor jeg ble representert av en advokat.

Denne uken fikk jeg frist på 2 dager til å anta prosessfullmektig d.v.s. gå ut og kjøpe advokattjenester jeg ikke trenger.

Jeg opplever dette som pengeutpressing. Er det noe annet det kan kalles?

 

8 kommentarer til «Utsatt for pengeutpressing av Borgarting lagmannsrett.»

 1. ​Mon tro hvor mye en dommer kan spe på sin lønn, som en julegave fra den ene part, for å gi dennes motpart en særdeles urimelig og åpenbart uforsvarlig kort tidsfrist på å fremskaffe noe vedkommende erfaringsmessig slett ikke trenger – og deretter smelle til med en fraværsdom?

 2. Jeg kaller dette molbo arbeide uten hold på noen punkter , å kaller dette for ren pengeutpressing uten sidestykke i Norsk rettspraksis ! Skal virkelig Norsk Rett kunne hasselere med folk på denne måten uten at det får følger ??? 2018 ?

 3. Dette er misbruk av makt fordi de vil stoppe deg. De er rett og slett redd for deg… Stå på Heidi, dette vinner du fordi du har dokumentasjonen som de ikke kan se bort fra og denne saken blir doumentert Du er superflink, så stå på videre og vis at du ikke lar deg påvirke av slik maktmisbruk som dette.

 4. Ser ut som vi har en ny sak for EMD her og denne gangen bør ikke denne dommeren få lege i anonymitet. maken til arroganse skal man lete lenge etter. lagdommer Therese Steen bør snarest avsettes eller stilles for riksrett!

 5. I alle dager.
  Tror nesten ikke det jeg leser her.
  Du kan da virkelig gjøre rede for deg. Dette lukter…
  Er du selvprossederende, MÅ retten ta hensyn til dette.
  Skaffer du advokat…er det kanskje mere “legitimt” å la deg tape ??? Er det slik de tenker ???
  Dette burde komme ut i pressen…

 6. Hei –
  Jeg har opplevd noe av det samme – men har hatt hjelp av Herman Berge, vennligst les alle mine saker på “rettsnorge.com”.
  Vi har avslørt et maktsystem som styrer domstolene, dette maktsystemet beskyttes også av advokater, derfor presser de deg antagelig til å benytte advokat, for de vil da føre saken i deres egen interesse. Ved bruk av advokat på et tidlig tidspunkt oppdaget vi dette og etter det har Herman ført sakene for meg og vi har avslørt et korrupt rettssystem!
  Dette må vi få frem i sosiale medier, for vi har forsøkt å få dokumenterbare bevis ut i media, men det er komplett umulig, så maktsystemet “den fjerde tjeneste” = “stay-behind” kontrollerer også media.
  Tore Krudtaa har jobbet for å få sin sak, som dreier seg om ugyldige kjennelser ut i media, sist nå Klassekampen, men ingen tar det.
  Du har kjennelse fra Høyesterett – du må gå til Høyesterett å be om å få kjennelsen signert og da vil du sikkert få det samme som jeg og flere med meg har fått, et ugyldig dokument!
  Vi må snakkes – hilsen Karina

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.