Video: Mine opplevelser med de ekte bjørnene

Det er bursdagen min i dag. Jeg fikk lyst til å dele noe om bjørner. Mange har lurt på hvorfor bloggen heter: “Jeg er ikke redd for bjørner”.

Da denne saken begynte hadde jeg akkurat kommet hjem fra Alaska hvor jeg hadde vært alene sammen med bjørner en uke i ødemarken.

Den første videosnutten er 20 minutter etter at den første bjørnen dukket opp. Den andre videosnutten er et par timer senere samme dag.

 

 

Det er syv år siden. Syv lange år hvor jeg først kjempet for å redde Villmarksleiren og så mot adv. Bjørn Østberg.

Vi mennesker har forskjellige evner og forutsetninger. Min kompetanse er villmarksliv, overlevelsesteknikker og å ta folk ut i naturen.

Hver dag savner jeg det ville naturlige livet og jobben min.

 

6 kommentarer til «Video: Mine opplevelser med de ekte bjørnene»

 1. Tøffe deg Heidi Masse gratulerer med dagen. Du taklet bjørnene og jeg er helt sikker på at du vinner mot uretten du opplever også. De er feige , sleske og umoralske disse feigingene du kjemper mot, men du er den sterke. Dette fikser du og så kan du “leker med bjørner etterpå Kos deg på dagen din Heier på deg

 2. Gratulerer med dagen. Motet og ville det beste for andre kommer godt frem i videoene.

  Husk at du kom hjem i live etter å ha hatt ville bjørner tett på livet i flere dager.

  Lykke til videre.

 3. Hej kära veninna. Man skulle kunna tro,att det är en inspelninng.

  Men det är på riktigt. Otroligt.Det är bara du som kan göra

  så här, men i dag skulle jag följa med dig. Flott repotage.

  Vad du kan.Stolt över att ha dig som vennina. Kram

 4. Gratulerer med dagen som var, Heidi. Ja, du er en overlever, det er sikkert. Men skulle du bli spist av en bjørn, hadde jeg foretrukket at det var en av disse med slunkne mager, og ikke Bjørn Østberg som er uten magemål på alle måter. Han fortjener ikke så mye som et hårstrå fra deg. Og når jeg tenker på alle de menneskene som kunne fått glede av den unike villmarksleiren, blir jeg bare trist. Over så mange år er det veldig mange arrangementer som ikke har blitt noe av, og nyttig samfunnsarbeid har gått tapt på grunn av en udugelig advokat. Og ikke har han vett på å gi seg heller, slik disse bjørnene hadde. Ja, enkelte mennesker er så oppslukt av sin egen grådighet at de mister gangsynet helt og derfor heller ikke ser hvem de har som motpart. Håper rettferdighet engang skjer fyldest i denne langtekkelige saken så vi som prøver å bevare en tro på et velfungerende samfunn, fortsatt klarer å ha en flik av troen i behold.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.