logo Villmarksleiren

Møte – Konferanse – Seminar

 

- Forsiden

- Om Villmarksleiren

- Firmaturer

- Turistturer

- Turer for institusjoner

- Events

- Teambuilding

- Julebord

- Kick-off

- Møter og konferanser

- Selskap og bryllup

- Overlevelseskurs

- Villmarkskurs for lærere

- Utendørsaktiviteter

- Matservering

- Overnatting

- Foredrag

- Utleie av Villmarksleiren

- Spørsmål og svar

- Referanser

- Kontakt Villmarksleiren

- Om Heidi Dammann

- Gjestebok for Villmarksleiren

- Kart over Villmarksleiren

 

 

 


Se også: Firmatur, Event, Teambuilding, Kick-off , og Julebord

En helt spesiell stemning.

Konferanser og foredragDet blir en helt spesiell tone og stemning under møte og forhandlinger som foregår midt i skogen. Omgivelsene, frihetsfølelsen, ektheten, det jordnære påvirker møteklimaet. Det løser opp, inspirerer og gir grobunn for større toleranse og mer kreativitet. Hva med god mat, meningsfulle aktiviteter og underholdning i tillegg? Velkommen til møte og konferanse i Villmarksleiren!

Velkommen til møte og konferanse i Villmarksleiren – bare 45 minutter fra Oslo S og Gardermoen!


Avkobling fra hektisk møtevirksomhet på hotell?

Kombinasjonen av vakker natur, praktiske samarbeidsoppgaver og friluftslivets enkle og ukompliserte livsform, er nesten optimal når det gjelder avkobling etter et lengre møte eller konferanse. Flytt fokus fra teori til praktiske samarbeidsoppgaver i vakker natur sammen med kollegene. Og hva med en fest i wigwamen etterpå?

Wigwam som møtelokale!

Møte og konferanse kan dere holde i vår 20 meter lange, selvbygde wigwam (autentisk indianertelt). Lengde og form gjør det ideelt til f.eks. foredrag/forelesninger, med benkeplass til opptil 100 personer. Et helt unikt konferanselokale og det eneste i sitt slag i Europa. Hjemmelagde ”Alaskaovner” holder det varmt og godt, selv midt på vinteren. For grupper over 100 personer bygger vi inn plassen utenfor wigwamen og har da et telt med plass til 280 personer til bords. En villmarksflippover står klar og et aggregat sørger for strøm til fremviser, overhead eller videokanon, dersom det skulle være behov for det.

Konferanse i Wigwamen Wigwamen egner seg veldig godt som møtelokale


Eller møte i friluft?Konferanse foredrag i naturen

Når været tillater det velger mange å holde møtene i friluft. Fra leirplassen har man utsikt over vakre Breisjøen med sine holmer og viker…Tipi og lavvo for gruppearbeid

Har dere behov for å arbeide i grupper benytter vi våre tipier (autentiske indianertelt) og lavvuer (sametelt), alle med ildsted i midten.

Tipi og lavvo til gruppearbeid

Info-stien.

En rundløype i skogen hvor dere har mulighet til selv å gi intern informasjon eller stille viktige spørsmål til deltakerne. Dette gjøres gruppevis gjennom skriftlige poster eller ved at nøkkelpersoner sitter på postene (evt. i småtelt) og informerer gruppene en etter en. Dette kan også gjøres som en del av aktivitetene.


Meningsfulle aktiviteter og gruppeoppgaver.

Våre meningsfulle utendørsaktiviteter, i den norske naturen passer for alle. Vi har bestrebet oss på at alle skal føle at de mestrer våre oppgaver, uansett bakgrunn og fysiske ferdigheter.


Vi er gode på store grupper
Vi tar imot opp til 250 personer på møte og konferanse. Les mer.


Alaskahistorier

Vertskapet Heidi Dammann har i over ett år bodd i en liten eskimolandsby i Nord-Alaska, 550 km. fra nærmeste vei. Her fødte Heidi deres første sønn.


Velorganisert

Vi har ti års erfaring når det gjelder møte og konferanse og vet hvor viktig det er at et arrangement er velorganisert. Les mer.


Ta med utenlandske forretningsforbindelser!

Utenlandske firmaer og forretningsfolk som gjester vår leir faller pladask for beliggenheten, stillheten og den ekte, naturlige oppbyggingen. Paradoksalt nok ser det ut til at utlendingene verdsetter jomfruelig natur enda høyere enn oss selv. Dere skulle se fjeset på japanere eller tyskere når de får høre at de kan legge seg på kne å drikke av Breisjøen!
For å si det slik: Ta med utenlandske forretningsforbindelser til oss. De vil aldri glemme det!

Referanser
Les hva andre skriver etter å ha vært på arrangementer i Villmarksleiren - og om rådet og støttegruppa.


Ikke værforbehold

Her er våre svar på de vanligste stilte spørsmål.

Konferanser og møter Konferanser og selskap KOnferanserom med stor takhøyde
Konferanserom ute Underholdning på konferanse Konferanserommet - dekket til mat!

 

 

Villmarksleiren: Heidi Dammann, e-post: firma@villmarken.no, tlf: 919 11 039