logo Villmarksleiren

Firmaturer

Se også: Teambuilding, Kick-off, Events, Julebord, Møte og Konferanse eller turer for ansatte og deres familie .- Forsiden

- Om Villmarksleiren

- Firmaturer

- Turistturer

- Turer for institusjoner

- Events

- Teambuilding

- Julebord

- Kick-off

- Møter og konferanser

- Selskap og bryllup

- Overlevelseskurs

- Villmarkskurs for lærere

- Utendørsaktiviteter

- Matservering

- Overnatting

- Foredrag

- Utleie av Villmarksleiren

- Spørsmål og svar

- Referanser

- Kontakt Villmarksleiren

- Om Heidi Dammann

- Gjestebok for Villmarksleiren

- Kart over Villmarksleiren

 

 

 Dere får med noe videre…

Når dere kommer på jobb neste dag skal dere merke at dere som team er styrket og at hver og en har opplevd noe som har satt positive spor. Dette får vi til, enten dere er fem personer eller 250!

Firmatur med teambygging Naturopplevelse med trubadur og allsang

Teambuilding handler om å gjøre hverandre gode!

Enten dere velger firmatur med teambuilding/ organisasjonsutvikling, kick-off, naturarrangementer, event eller annet, vil vertskapet, Heidi Dammanns selvopplevde historier fra det året de levde med eskimoene i Nord Alaska gjøre inntrykk. Eskimoene er mestere i det å gjøre hverandre gode og i å få frem hverandres potensiale. Det er det teambuilding handler om!

Klart til servering Møtelokale med stor takhøyde

Ta med familiene

Et av våre satsningsområder er firmaturer med familiene. I en tid der mange av oss føler vi får for lite tid med familien er det flere og flere firmaer som arrangerer firmaturer der også de ansattes familier er med. Vi kan tilby arrangementer som er morsomme for både voksne og barn.


Ikke vant med friluftsliv? Nettopp derfor!

Vi har lang erfaring med firmaer som ikke er vant til slike typer arrangementer og har stor respekt for at vi alle har forskjellig bakgrunn og erfaringer. Vi vil veldig gjerne få muligheten til å inspirere dere og vise hvilke, for mange, ukjente muligheter som ligger i tilrettelagte arrangementer i naturen. Vi har spesialisert oss på grupper som ikke er vant til friluftslivet. Det er vår oppgave å snu reservasjon til eventyrlys og evt. deffensivitet til offensivitet. Gleden over å finne resurser i seg selv og hverandre får en til å stråle over å mestre! Det er dette vi kan. Vi kan love at ingen har lyst til å dra når arrangementet er over – spesielt ikke de største skeptikerne. Her er våre beroligende svar på de vanligste spørsmål.

Lærerike aktiviteter som alle kan mestre

Gjennom årene har vi, i Villmarksleiren, utviklet og satt sammen en rekke meningsfulle og gode utendørsaktiviteter. Vi foretrekker gruppeoppgaver der alle løser oppgaver i fellesskap eller gruppevis. Dette gjør at alle er i aktivitet hele tiden. Det fremmer også samholdet og gir felles opplevelser og referanser. Vanligvis vil vi dele dere i grupper på rundt 12 personer. Gruppene skal konkurrere i samarbeid! Den beste gruppa blir premiert. Det er også svært viktig for oss at alle står igjen som ”vinnere” til slutt. Av den grunn er alle våre aktiviteter og oppgaver mer kollektivt utfordrende enn de er direkte fysisk vanskelige. Men spennende er de – og morsomme. Latteren sitter løst på et firmaarangement i Villmarksleiren!

Naturarangement
Vi er gode på store grupper

I Villmarksleiren gjennomfører vi nære og virkningsfulle arrangementer for opptil 280 personer, med gruppeaktiviteter, full oppdekning, mat og servering. Vi har alle rettigheter. Til overnatting i telt tar vi opp til 60 (80) personer.

Fullkomment tilrettelagt

Alt i Villmarksleiren er tilrettelagt til minste detalj for å inspirere dere til naturopplevelse, samarbeid, fellesskap, økt forståelse og livsglede. Vår lille ur-landsby ligger i Sørum kommune i Akershus, bare 45 minutter fra Oslo S og Gardermoen.Velorganisert.

Vi har ti års erfaring og vet hvor viktig det er at et arrangement er velorganisert. Den arrangementsansvarlige skal kunne være helt trygg på at tidene holdes, sikkerheten er ivaretatt, at evt. uventede situasjoner kan takles på beste måte og at evt. utrygge deltakere blir sett og tatt vare på. Dette er en av grunnene til at vi valgte å bygge opp en permanent ur-landsby på et vakkert og velegnet sted der vi kunne tilrettelegge alt til minste detalj. Et tegn på et velorganisert arrangement er også at det ”henger sammen” fra begynnelse til slutt: Introduksjon, teamoppgaver, mat og servering, fest, moro og musikk skal ”syes” sammen til en meningsfull helhet.

Kanopadling
Ankomst med kano?

Fra bussen kan dere rusle på en vakker sti, 400 meter til leiren, eller dere kan velge den optimale ankomst: Dere settes da av i Nordenden på Breisjøen. Her ligger vester, årer og kanoer og venter. Dere padler så blant holmer og fururabber en kilometers vei til leiren, som ligger vakkert til i en liten, sørvendt vik. For hvert padletak renner stress og rastløshet av dere og erstattes av skogens ro og tilfredshet. Snart er dere klare til å ta fatt…


Mat og servering

Dere kan lage maten selv eller overlate mat og servering til en av våre erfarne villmarkskokker. Vi har også alle rettigheter og et bra assortiment av drikkevarer.

God mat og drikke er viktig på firmatur i naturenNaturen gjør noe med oss

Villmarksleiren er bygget på erkjennelsen om at det er lettere å oppleve seg selv og andre på en ny måte i nærkontakt med naturen. Samtidig oppstår naturlig en mer ærlig, respektfull og direkte tone når man trer ut av vante rollemønstre. Dette ser man ikke minst når man har møte og konferanse i leiren. Her vil man oppleve et konstruktivt møte- og forhandlingsklima som det er vanskelig å oppnå på et hotell eller konferanse senter.Referanser

Les hva andre skriver etter å ha vært på arrangementer i Villmarksleiren og om rådet og støttegruppa.

Hva ditt firma kan bruke Villmarksleiren til:

Teambuilding, organisasjonsutvikling.

Møte, konferanse, seminar

• Lederutvikling

• Kundearrangement

• Produktinformasjon

• Belønningsturer/incentive

Kick-off

Event

Julebord

• Ut-i-det- blå tur, relasjonsbygging

• Opplevelsesturer

Firmatur med familien

Overnatting


Ikke værforbehold

Her er våre svar på de vanligste stilte spørsmål.

Vi legger vekt på en balanse mellom:

Løssluppenhet og ettertanke.
Seriøsitet og livsglede.
Aktivitet og ro.
Utfordringer og rekreasjon.
Samhold og personlig utvikling.
 


Gruppe på firmatur Middag i wigwam
naturopplevelse i stokkbåt Moro på firmatur!

Klikk på bildene for større versjon

 

Villmarksleiren: Heidi Dammann, e-post: firma@villmarken.no, tlf: 919 11 039