logo Villmarksleiren

Mat og servering

 

- Forsiden

- Om Villmarksleiren

- Firmaturer

- Turistturer

- Turer for institusjoner

- Events

- Teambuilding

- Julebord

- Kick-off

- Møter og konferanser

- Selskap og bryllup

- Overlevelseskurs

- Villmarkskurs for lærere

- Utendørsaktiviteter

- Matservering

- Overnatting

- Foredrag

- Utleie av Villmarksleiren

- Spørsmål og svar

- Referanser

- Kontakt Villmarksleiren

- Om Heidi Dammann

- Gjestebok for Villmarksleiren

- Kart over Villmarksleiren

 

 

 


Maten lages på stedet

I Villmarksleiren tilberedes så og si all maten på stedet. Våre kokker kan lage rettene over bål, i digre jerngryter, eller på våre hjemmelagde Alaskaovner.
Som en aktivitet kan dere også velge å tilberede maten selv, ved selvgrilling med spidd over bål, som kokkekamp eller gjennom gruppesamarbeid. Er det høst kan dere være med å sanke det naturen byr på?

Wigwamen har plass til 120 personer. Alaskaovner holder det godt og varmt til julebord og vinterarrangement.
Apretif på bjørkenever
Totalt har vi plass til 280 personer totalt


Alle rettigheter

Vi har sjenkebevillgning med alle rettigheter.


Menyvalg

Vi har her valgt ut en del retter som har vist seg hensiktsmessige og populære på våre arrangementer. Både vi og våre kokker er imidlertid åpne for nye forslag som passer inn i helheten.


Forretter


- Ørretmousse på ristet rugbrød, med rømme og sennepssaus.
- Fiskesuppe. Hjemmelagd på fisk og urter fra området. Rundstykke.
- Gjeddekake på brød, med salat og tyttebærrømme. Lokal spesialitet.
- Reinsdyrhjerte, flatbrød, spesialrømme.
- Gravet reinfilet m. tretysaus.
- Gravet laks m. sennepssaus.


Hovedretter

- Hjortestek eller lammelår. Med hasselbackpoteter, sauterte grønnsaker og soppsaus.
- Reinsdyrmørbrad. Med hasselbackpoteter grønnsaker og kantarellsaus.
- Reinsdyrgryte. Leirens variant av Bidos, samenes tradisjonelle rett kokt på margbein. Rundstykke.
- Murikkastekt laksefilet med kokt potet og porssaus.
- Murikkastekt kjøtt m. 22 urter, bakt potet og rømme.
- Kyllinggryte m. rundstykker.
- For julebord har vi også juletallerken.


Selvgrilling med spidd

- Marinert indre- og ytrefilet av storfe og svin. Cherrytomater, sopp, løk og paprika. Potetsalat.
- Selvtrukket abbor?
- Forskjellige typer pølser.


Desserter

- Lune skogsbær m. vaniljesaus.
- Lune whiskymulter med krem og nøtter.
- Hjemmelagd vaniljeis (dere håndlager isen i leiren) med skogsbær.
- Rødvinsmarinerte pærer.


Frokost

- Murikkastekt speilegg, toast, bacon, potetkaker.
- Frokostbuffet: Brød, smør, pålegg. Egg.
- Pytt i panne med toast og speilegg.


Lunch

- Gjeddekake i ”burgerbrød” med salat og tyttebærrømme. Lokal spesialitet.
- Kyllingsuppe/gryte med chili og ingefær. Rundstykke.
- Spekemat med potetsalat, eggerøre, brød, flatbrød m. rømme. Buffet.
- Piroger eller børek. Innbakt kylling eller vegetar. Håndmat.
- Pytt i panne med toast og speilegg. Stekt i murikka over bålet.

Morten tilbreder lunsj Velkommen til bords! Skillingsboller og blåbærmuffins til kaffen Tore tilbreder helstekt lam
Du kan sage tallerkene selv På vei inn til middag i wigwamen Vinteren er en nydelig tid i skogen, i wigwamen er det varmt og godt uansett! Hjortestek med hasselbackpoteter, sauterte grønnsaker og kantarellsaus

(Klikk på bildene for større versjon)

Villmarksleiren: Heidi Dammann, e-post: firma@villmarken.no, tlf: 919 11 039